PDA

View Full Version : Msg Yang Menghabiskan Duit Kredit HP...:-(



dfongmy
19-03-12, 09:31 AM
salam sejahtera...
seringkali dapat msg macam ni...

picture
Service message
Title: picture
Address : http://210.64.124.166/mk/admin../upload/2012/27510900.jpg

Masalahnya kredit kena tolak...bagi cara nak sekat dari terima msg macam ni kat hp..:tensi:

*sekarang guna Celcom..dah lapor ke Celcom lum ada feedback

Adreen
19-03-12, 10:39 AM
hahaha aku penah jadi camtu
dapat mesej tah pape pastu kredit jalan mcm air

nombo tu nombo apa

mixo
21-03-12, 12:06 AM
tu ah...nombo ape tu?

cuba try type STOP dan hantar ke nombor mesej tu..

dfongmy
27-03-12, 03:40 PM
tu ah...nombo ape tu?

cuba try type STOP dan hantar ke nombor mesej tu..
SMS tu tak keluar no penghantar hanya ditulis "picture" je. Dah contact Celkong...terus je diaorang kata digunakan oleh pihak ke-3 dan suruh taip STOP ALL ke 33340. Hampeh tul Celkong ni..macam diaorang yang sepakat dengan pihak ke-3 tu. Kalau dah tahu ada salah guna sms dari pihak ke-3 hubungilah pelanggan. Memang dasar nak rembat duit pelanggan.