PDA

View Full Version : Video Clip Gol-Gol Tercantik..!



TunMutaer
04-09-02, 09:15 PM
Ada tak sesiapa yang ade CD ke website nak download video clip gol-gol yang lawa...

setakat nie aku ade 5 je video clip :

Gol David Beckham - Man U vs Wimbledon - sepakan jarak jauh
Gol Maradonna - Hand Of God
Gol Roberto Carlos - The best freekick!
Gol Dennis Bergkamp - Holland Vs ??? (france 98)
Video Clip Rene Higuita - The Scorpion!

any idea??

jackie
05-09-02, 07:50 AM
ko beli lar cd best of world cup.. ko boleh tengok goal solo maradonna lwn england... Goal Kempes masa final dulu 1978.

Aku tengah cari goal geogie HAGi masa dia wakil Gala dlm chmapions leauge.. ko ade? Lagi gerakan Pele masa world cup bile ntah? dia buat solo dari tengah padang tapi tak goal..

sLumsCum
05-09-02, 10:48 AM
Aku tak berapa jelas tengok gol terbaik Pele masa world cup bila ntah sebab hitam putih. Ada sapa2 boleh cakap camana gol tu? Aku rasa gol tu dapat no3 mengikut undian selepas gol solo maradona dan gol solo owen.

TunMutaer
05-09-02, 05:18 PM
http://spysports.net/

aku terjumpa web site niee...
cuba tengok...

Man_United
05-09-02, 06:12 PM
Assalamualaikum ..

camnerr kou boleh terjumpa laks .. nampak macam menarik ... boleh download kerr .. nie
aku try japs ..

TunMutaer
05-09-02, 09:52 PM
aku baru dw/ goal solo owen kat France 98 , scissor kick dari steve mcmanamam, ngan gol cantik Jurgen Klinsman masa France 98 Germany VS Iran.

eipol_bs
06-09-02, 01:17 AM
Posting asal oleh Ex-Com
http://spysports.net/

aku terjumpa web site niee...
cuba tengok...



best betol laa web nie...
Tq ler fren coz bg information kat kitaorg..

TunMutaer
06-09-02, 06:53 PM
Yeh aku dah jumpa CD best world cup doal kat bandar klang..!

Man_United
07-09-02, 03:40 PM
Assalamualaikum ..

rembatan .. Giggs .. dari jarak jauh dari tengah tuu .. terkena palang ... disudahkan .. Solskjear ... memang menakjubkan ..

tongahtido
09-09-02, 11:07 PM
sapa ingat gol mexico masa wc baru ni. lawan mana ntah.. glancing header lob je penjuru kiri gol... memang cun gol tu. sape ntah nama penjaring gol tu

tongahtido
09-09-02, 11:12 PM
ex-com

thanx man for the website link. akan ku download kesemuanya muahahaha :ushajahat

on a second thought. .takde copyright ker ha? kang kena saman lak aku. :rolleyes:

TunMutaer
10-09-02, 10:30 AM
sape jelah nak saman....? selagi boleh download.... download saje...

tongahtido
10-09-02, 06:53 PM
Posting asal oleh tongahtido
sapa ingat gol mexico masa wc baru ni. lawan mana ntah.. glancing header lob je penjuru kiri gol... memang cun gol tu. sape ntah nama penjaring gol tu

hahaha.. aku dah jumpa gol ni.. pergi ke website yg ex-com bagi tu.. scroll bawah pergi ke heading world cup.. tengok gol borgetti (mexico vs italy).

cunnnn! :kontrol:

tongahtido
10-09-02, 06:59 PM
sorry la kalau off topic skit.. kalau connection korang ok cuba tengok video klip kylie minogue agent provocateur (20Mb). link dia kat bottom of the page.

last-last sekali dia kata "...the world most erotic lingerie. as proven by you" ada maksud tersirat tu :D

Man_United
10-09-02, 07:59 PM
Assalamualaikum ..

banyaknyerr .. gol2 best aku nak kena d/l ... takpe ...
janji best ..

TunMutaer
11-09-02, 11:39 AM
video clip Kylie Minogue tue ade ape je???

TunMutaer
12-09-02, 01:59 PM
Bump & Bump & Bump!

osiris
13-09-02, 02:04 AM
gol Owen yang no.2 tercantik tu tak jumpa pun ?
video clip Kylie Minogue awat wujud skali dalam site tu

sirdukes
14-09-02, 10:52 PM
kylie minogue main bola sepak juga

sepak sepak bola

TunMutaer
15-09-02, 03:32 PM
Posting asal oleh oggy
gol Owen yang no.2 tercantik tu tak jumpa pun ?
video clip Kylie Minogue awat wujud skali dalam site tu

::: Aku download kat Kazaa

jackie
22-09-02, 11:06 AM
aku ade goal tue.. beckham pass.. owen buat runnning dan score.. tapi tue tak best lagi.. aku ade goal seedorf score dari jarak jauh.. bukan lambung tapi drive .. masa dia main kat real.. ade jugak video klip nike .. a little less conversation, brazil team kat airport,.. goal lain macam ronaldo one o one ngan keeper lazio. goal zico... nak tukar ke?

lonewarrior
25-09-02, 05:08 PM
bg aku gol yg cantik ialah masa dua gol yg dtg dr mu masa final CL semasa lawan dgn bayern
mmg cantik giler:p

Man_United
29-09-02, 12:15 AM
Assalamualaikum ..

banyak sangat gol .. sampai pening ..

TunMutaer
30-09-02, 08:18 PM
aku pun ade video clip a litlle less conversation...