PDA

View Full Version : Cikgu Nabila..



acikzz
20-05-03, 01:05 AM
heh... aku tau topik nih cam tak besh.. tapi saper tgk drama nih kat TV2 tadik? Aku bukan nak cakap pasal citer nih tapi pasal pelakon dier... Shahrul Zaman Kamaluddin yg pegang watak Hairi..

Tak silap aku dier nih abang pada Along Kamaluddin... tak glemer aaa dier nih.. kira low profile aaa... tapi aku tatau apsal aku tgk dier blakon aku bleh senyum plak.. ahaks.. suker tgk dier...

So... anybody ader any information about him? ;)

nick_purple
20-05-03, 01:15 AM
aku pun suke gak tengok die...
sweet je...

Fiza_Qadida
20-05-03, 01:38 AM
YaAllah...cam tetau jerk topik nih...aku pon suka sgt...cute arr dier tuh....aku tengok citer tuh sampai abis tadik...padahal takdelah bess sgt citer tuh tapi disebabkan ade dier...maka aku tengok gak samapi abis pasal nak tengok muke dier...hahahhaa...:D

nokai
20-05-03, 02:04 AM
hmm.. best ke citer nie?? aku tadi x sempat nak layan.. ada hal lain.. cuma sempat dengar lagu dia aje.. hehe.. terkenang zaman dedulu :D..

Melissa - Cinta Untuk Nabila

Cinta untuk Nabila
Aku ciptakan sepanjang hidupku ini
Telah lama aku mencari
Kemana menghilangnya puteri

Apakan daya
Sudah suratan tertulis kita bertemu
Hingga kini setelah berpisah
Salju yang beku terlerai sudah

( korus )
Oh Nabila...
Lambang cintaku kepadamu
Hingga kini oh Nabila takkan lupa
Mengingatimu

Oh Nabila...
Lambang cinta yang telah layu
Hingga kini oh Nabila
Agar kau dapat mengerti
Kepada mu puteri
Kusanjung tinggi

Lagu untuk Nabila
Aku ciptakan bila mata
Kuterpejam lena
Kuutuskan bayu yang bertiup
Menyatakan cinta untuk Nabila

Menyatakan cinta untuk Nabila

tuahayam
20-05-03, 06:56 AM
Aku tengok cite ni dia dah nak abih... masa dia minta maaf ngan cikgu nabila..

heLLesya
20-05-03, 06:59 AM
dia abg kepada along kamaruddin.
dia dah lama kawin n dah ada anak.

tengkiuk

triple8
20-05-03, 07:04 AM
aku tengok sebab tak de citer lain nak tengok harap kan citer cina tv3 tak best lak.ok gak citer dia menitik gak lah air mata aku :cipan:

the_na
20-05-03, 08:13 AM
citer nihh dah ader dah kan dulu...siaran ulangan ler kan..:D
salute arr kalo ader cikgu yg tabah mcm NABILA tu...dah arrr tempat ngajo jauh bebenor.....pedalaman sgt...hmmm...

nana
20-05-03, 08:49 AM
huh..
apesal me tatau pong...huhuh..

mami_jarum
20-05-03, 08:49 AM
a'aa...dia abag along kamaruddin..mula-mula berlakon dalam pelem MEMORI bersama Ogy Ahmad Daud..tak sesuaii laa....dlm citer tuh digandingkan dgn OGY....

misscordelia
20-05-03, 10:20 AM
kalau tak silap aku dia adik kepada along kamaruddin...dan bila aku tgk semlm...muka dia ni alaČ tom welling (clark kent-smallville)...:cipan:

pentamaya
20-05-03, 10:29 AM
Saper nak mohon KPLI tuh ingat ingat ler kat Cikgu Nabila...mana tahu dapat kena posting ke ULU BETAU ke....yahooo!!!

aiyDa
20-05-03, 10:55 AM
Kiriman asal oleh acikzz
Shahrul Zaman Kamaluddin yg pegang watak Hairi..
Tak silap aku dier nih abang pada Along Kamaluddin...

hoh..adik-beradik ker??
padan ler dedua cengkung semacam..:D
tapi shahrul tuh sweet lagi la...

nick_purple
20-05-03, 10:57 AM
die ni adek ke abang...??

slyde
20-05-03, 11:26 AM
aku miss ending die..
member call...
tensen jerk.. iks

AnneNa
20-05-03, 11:42 AM
aku pun tgk gak citer semlm tu. dah brapa kali dah main tu. Si Hairi ti( nama dlm citer tu la) dah kawin dah.. dah ada ank pun.. Aku pun suka gak tgk muka dia.. sweet jer.. muahahahaaa

Mohd Faizal
20-05-03, 11:48 AM
Kiriman asal oleh awek_hrithik
huh..
apesal me tatau pong...huhuh..

me pun.............:(

poad
20-05-03, 02:04 PM
tapi yang kureng tetap ending die. knape stop setakat tau budak tu jadi pelajar cemerlang. naper tak die declare ngan hairi

chunli
20-05-03, 03:44 PM
:salam:

aku tengok separuh jalan...
lpas tu tertido...
psal muka sweet Shahrul tu la kut...
tapi...
tak de pun menjengah ke dalam mimpi... ^_^
tak pun...
pasal cite dia ... tak brape best...
hmm...

tapi mmg dia sweeeeeettt kan?!

pentamaya
20-05-03, 03:58 PM
Kiriman asal oleh poad
tapi yang kureng tetap ending die. knape stop setakat tau budak tu jadi pelajar cemerlang. naper tak die declare ngan hairi

Sebab cikgu BAHAR pun nak gak kat Nabila nie.....hehehe..:) :)
Kang kena ONE TO SOM lak....:) :)

poad
20-05-03, 05:07 PM
agaknye ade ke episod ke 2?

pentamaya
20-05-03, 05:17 PM
Episod ke 2??? Kau jer laa berlakon POAD....hehehe.

UNDERTAKER
20-05-03, 06:05 PM
GUa pun layan drama melayu tu sampai habis...tapi gua layan bukan pasal pelon yg abgnya kpd Along Kamruddin tu...tapi suka tgk acting C bini Yantzeen tu = Leen.....

Agi satu....muka Harun Salim BAchik sesyuai jadi org asli...hehhe:D
Ok aa tu....

chunli
20-05-03, 06:11 PM
Kiriman asal oleh UNDERTAKER
Agi satu....muka Harun Salim BAchik sesyuai jadi org asli...hehhe:D
Ok aa tu....

:salam:

a'a betul... memang sesuway... ^_^
ada cerita lain dia jadi org asli gak kan?!
emm...
tah la tak sure...
:uing:

emy
20-05-03, 06:15 PM
err..tunjuk la gamba dia sesaper yg ada..aku tak kenal ler..

UNDERTAKER
20-05-03, 06:17 PM
Ha'ah..rerasa dia ada berlakon jadi org asli gak sebelum ni...tapi tak pasti dlm drama mana...tapi gua ada ingat yg dia juga ada melakonkan wata seorg pendatang Indonesia yg bekerja sebagi buruh binaan.....ingat tak?ingat tak??masa kat kampung sana...dia jual jagung bakar..lawak drama tu...sampai sekarang aku masih ingat....

biru
20-05-03, 09:20 PM
assalamualaikum.
Oo......yg jd hairie tu ye??yup..cute gak muka dia.tp kurus sesangatla.......klu berisi sikit mesti lg smart.tp citer tu tak bestla ending dia.....

ratu**
20-05-03, 09:45 PM
citer ni koi brapa? nape aku tak tau?

acikzz
20-05-03, 10:50 PM
heh... sronok plak aku rasa pasal ramai kata si shahrul nih sweet... :) dulu dier ada blakon citer bersiri.. tak silap aku tajuk dier senandung semalam.. dier blakon jadik dj radio skalik ngan sherly merlis dlm citer tuh... start dari citer tuh aaa aku minat si shahrul nih..

and yeaps.. skalik pandang muka dier ada iras si clark kent dlm smallville tuh kan...

iskklaaa... ader tak sesaper yg muka seiras takpon lagik ensem dari shahrul zaman nih.. meh kenalkan kat aku meh... si shahrul nih dah jadik laki ngan bapak org laaa... tapi muka maintain cam muda remaja lagikk jek...