PDA

View Full Version : samsung handycam hilang skru



nizam nuri
13-08-05, 04:25 AM
aku ade problem..skru handycam aku hilang... skru dia kecik..rasanya mcm skru digital kamera kecik dia... sapa-sapa tau mana nak cari skru atau kedai-kedai yang boleh repair kamera??... i will post the gambar untuk korang tengok..really need help la..sebab nak buat movie ni.. heheh

nizam nuri
13-08-05, 05:08 AM
http://img.photobucket.com/albums/v332/nizam/357c2c88.jpg

ni gambar handycam aku

http://img.photobucket.com/albums/v332/nizam/dasfsa.jpg

lokasi skru yg ilang

daunpalas
13-08-05, 10:00 AM
cuba ko amik skru yang kat camera tu gak.. selagi kukuh ko bleh cabut skru yang tak berkenaan...cadangan aku laa kalau tak de skru sangat

krizijau
13-08-05, 02:23 PM
ko pegi la kedai yg servis kamera... sure ada skru yg lebih kurang saiz dia..
takpun kalo ko ada kamera/calculator/ etc yg rosak... ko usha2 ler skru kat situ.. mane tau jumper..

nizam nuri
16-08-05, 09:59 AM
kat mana kedai repair aa..anyone?

svarsgaard
16-09-05, 09:39 PM
pergh male mermaid nih! skru pun kecha satu dunia! gi ler hardware! pick up the rite size for the skru! sumer skru sama ah dalam dunia nih!