PDA

View Full Version : Ahli Gusti Chris Benoit Bunuh isteri, anak dan gantung diri nya!



morpheuzneo
27-06-07, 03:21 AM
Ahli gusti terkenal Chris Benoit, di percayai telah membunuh anak dan isterinya di kediamannya.. sebelum akhirnya membunuh dirinya sendiri dgn menggantung diri.

http://www.photofile.com/Photos/Photos_Of_The_Day/06_03_28/ChrisBenoit_315.jpg

nantikan berita penuhnya.. esok di dada-dada akhbar malaysia..

atau baca di sini (http://sportsillustrated.cnn.com/2007/more/06/25/wrestler.dead.ap/index.html?cnn=yes)

sweethoney
27-06-07, 08:10 AM
uikss...biar benar......ada prob hapa plak nih..

wawaporeber
27-06-07, 08:25 AM
a made up story again, i guess.

wwe ni full of dramas la.

haritu konon2 vince meletup dalam kete whatsoever.

note: layan gak wrestling once in a while.

Adreen
27-06-07, 08:49 AM
oh ye ke 'kakmok?
pasal tu aku tak penah minat resling

ChEf_N|3aM
27-06-07, 09:55 AM
pasal chirs benoit tu betul.... semalam siap buat tribute utk dia....

tapi cam siut jer..... ingat mcmahon mati... sekali dia buat pengumuman tentang nie,...

ujang149
27-06-07, 09:58 AM
Oh my hero..
Tulah..kepala selalu kena hentak..selalu kena hantuk kat tiang....
dia dah tak tahu dah, bunuh anak dan isteri perbuatan yg murni atau tak murni..

Tapi tak tahulah...mungkin drama je kot..

Hairanaz
27-06-07, 09:59 AM
mmg betul laa....

dah kuar official news kat WWE punyer website...

wawaporeber
27-06-07, 10:11 AM
owh too bad.

dia ni lincah jugak. tapi mungkin betullah jugak. dah selalu kena hentak terus jadi tak betul.

eddie geurrero "latino heat " tu pun dah mati jugak eh?

harap2 jangan la sapa si rapper wrestler yang aku suka tu jadi gila cam nih jugak..

oh no..aku dah cote pasal wrestling pulak duh.

sub_zero
27-06-07, 10:13 AM
ade diskas dlm ni jugak..
http://www.bincang.net/forum/showthread.php?t=75499
edge, chavo, stephanie mcmahon, triple h, dean malenko , william regal & lain2 siap nangis2 lg dalam Wwe Raw latest kat cenel 80 astro..

finishing move dia pun suicide headdive..
kalu dia bunuh & suicide pun org percaya..

sweethoney
27-06-07, 10:15 AM
sebenarnya apa masalah wrestler yg mengakhiri nyawa diorg dgn cara yg agak tragis...maybe benoit ni dlm pengaruh dadah kot..

tudung biru
27-06-07, 10:21 AM
undertaker ada lg tak?
minat betul ngan dia ni...

mybe pala byk kali kena hentak
tu jd lain sket kot
agaknyela

Humairah
27-06-07, 10:47 AM
lepas gian kot lama tak bergusti.........cam penonton lepas gian lama tak tonton gusti kot.......:D

SixShot
27-06-07, 11:03 AM
Elleh.. dulu BRET HART di hebohkan mati gak.. on the ring lagi.... TUP TUP masa tribute to McMahon.. ada plak interview dia kat at gym somewhere in Canada... tapi bret maki maki aje laa...

asura
27-06-07, 11:10 AM
biar jela dia mati ..tade sumbangan pon pd pembangunan.
kecuali pembangunan dunai gusti mat salleh ..ehehe

wawaporeber
27-06-07, 11:10 AM
itula pasal drama wwe ni lagi hebat dari hindustan.

unpredictable.

mohdaliffnajmi
27-06-07, 11:17 AM
al-fatihah untuk si mati.
boleh sampai tak arr??? heheheh...

aku rasalah...mesti si benoit tue kecewa pasal poket kering. hutang keliling pinggang. member paling kamcing..eddie geurrero...dah lama key o. aku masih ingat lagi...masa eddie mati...si benoit nielah paling kuat menangis. sayang sungguh kat kawan dia tue...
mungkin dia tak dapat terima kematian eddie kot. (mungkin jugak khabar angin tentang hubungan intim mereka berdua dulu ada benarnya). Allahu'alam.

rumah dia pun...dalam hutan. terasing daripada orang ramai. aku rasa...dia nie memang bermasa'alah lah.

apa-apa pun...dunia gusti semakin hilang serinya.

Chinozie
27-06-07, 11:19 AM
aku paling benci WWE...
sbb cita nie laaa mamak byk tukar...aku tgh layan movie terus dia tukar...cipan desu betul...

ekzos_pipe
27-06-07, 11:41 AM
al-fatihah untuk si mati.
boleh sampai tak arr??? heheheh...

takyah le joke benda mcm ni babit2kan al-fatihah, dah tahu dah kan, even nabi nak doakan pakcik dia abu talib meninggal tapi tak masuk islam pun tak terima. Joke benda lain la.

okeh balik cerita, dia ni mati sebab dadah laaa.. hangpa baca link asal berita dia mati tuh, Ubat nak besarkan otot badan yang lama2 menyebabkan dia jadi saiko.

SH_7
27-06-07, 03:07 PM
takyah le joke benda mcm ni babit2kan al-fatihah, dah tahu dah kan, even nabi nak doakan pakcik dia abu talib meninggal tapi tak masuk islam pun tak terima. Joke benda lain la.

okeh balik cerita, dia ni mati sebab dadah laaa.. hangpa baca link asal berita dia mati tuh, Ubat nak besarkan otot badan yang lama2 menyebabkan dia jadi saiko.


oooo...pasal dadah rupenye.sampai cam tu sekali penangan dadah

izzahkamilah
28-06-07, 11:19 AM
chris benoit dlm kenangan

Rumizu
28-06-07, 11:39 AM
huh.. tekejutnya...
makan lg steroid banyak2..
takpe la.. as long as Matt Hardy ade lagik.. hehe

izzahkamilah
28-06-07, 11:43 AM
JOHN CENA - RIO MYSTERIO - ...

amieshoro
28-06-07, 07:59 PM
mati betul ker??????????

ada kuar berita malaysia punya TV???

wawaporeber
28-06-07, 08:05 PM
ada. aku sempat catch berita tamil semalam.

seriously, bukan melawak

amieshoro
28-06-07, 08:10 PM
ada. aku sempat catch berita tamil semalam.

seriously, bukan melawak

ha ha ha aku ketawa kuat nie...:hehe:

r2d2
29-06-07, 02:58 AM
kesian... 40 thn dah mati....
anak dia 9 thn... c0mel lak tu....